Afla totul despre genele false!

Autor: Sibela
25.04.2014
1528
1

Cu siguranta tanjiti dupa gene lungi dese si curbate si ati remarcat efectul extraordinar pe care il au asupra privirii. Din fericire acum putem beneficia de aceasta metoda de infrumusetare deloc costisitoare, dar cu rezultate uimitoare. Ce variante avem pentru a obtine o privire de neuitat?

1. Gene false banda

Atunci cand vrem sa aratam fabulous, cel mai usor este sa alegem aplicarea genelor false banda care confera un aspect irezistibil de gene lungi si dese (alungire si volum). Adezivul special conceput sa nu irite ochii este pe baza de silicon si poate fi usor tolerat chiar si de persoanele cu ochii sensibili, sau persoanele care poarta lentile de contact. Dezavantajul lor este ca trebuie indepartate in momentul demacherii, prin urmare efectul magic nu rezista prea mult.
Datorita faptului ca aceste gene false se aplica la baza firelor de par natural nu influenteaza in mod negativ ciclul de viata al genelor naturale. Adezivul pe baza de silicon este usor de utilizat, astfel incat putem aplica aceeasi pereche de gene false de mai multe ori.

2. Extensiile de gene fir cu fir

O alta metoda pentru a obtine un aspect impecabil al machiajului si ochi foarte conturati si expresivi sunt extensiile de gene fir cu fir. Aceste extensii contitue practic o alungire a genei naturale, de aceea rezultatul obtinut este unul foarte natural.
Extensiil se aplica pe firul de par ajuns la maturitate si astfel nu exista riscul sa ingreuneze sau sa deterioreze firul de par pe care este aplicat. Dispun de un adeziv special hipoalergenic si constitue un tratament de infrumusetare pe termen lung, deoarece nu trebuie indepartate ci practic odata cu incheierea ciclului de viata al firului de par se indeparteaza si extensia.
Necesita produse specifice de curatare, respectiv un make-up remover care sa nu aiba textura uleioasa si un mascara special (contine keratina) care actioneaza ca o vopsea semipermanenta nefiind nevoie sa rimelam genele in fiecare zi.

3. Smocuri

Extensiile de gene smocuri constituie o tehnica simpla si rapida cu ajutorul careia obtinem un aspect incredibil de gene voluminoase. Se recomada pentru ocazii speciale si nu numai. Este o adevarata usurare pentru doamnele care nu au timp sa se machieze in fiecare zi si pentru cele care vor sa aibe un look impecabil cand merg la plaja sau la piscine.

Pentru toate aceste variante de alungire a genelor se tine cont de forma ochior si de marimea acestora si astfel putem alege una dintre cele 3 alternative menite sa satisfaca cerintele chiar si celor mai exigente persoane.
Niciuna din cele 3 alternative nu creeaza disconfort daca sunt utilizate corect si nu dauneaza sanatatii ochilor, pleoapelor si nici a genelor naturale.
Voi ce varianta alegeti?

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.ro

Comentarii
Te rugăm să completezi campurile necesare.
  2000 caractere ramase
  Apasa pentru a regenera codul

  Vrei sa ai gene bogate si curbate, dar mascara nu iti este de prea mare ajutor? Extensia de gene fir cu fir imita perfect genele naturale si poate fi solutia pentru tine, aflandu-se in topul tendintelor de infrumusetare din intreaga lume. De acum poti gasi acest serviciu la Magic Salon Rahova si in curand il vei putea gasi in toate saloanele Magic.

  Aplicat gene false fir cu fir - 180 lei
  Intretinere gene false fir cu fir - 150 lei

  Scris de (anonim)
  | 07.06.2014 | 17:10
  Raporteaza abuz
  Cauta salon
  Afla pareri despre produsele preferate
  sensodays.ro
  Elefant.ro - Premium
  In trend
  Remington-Style - Premium